Legal Infra

Waarom Legal infra?

Neemt u graag risico’s?
Legal Infra benadert uw projecten met een scherp oog voor processen en verantwoordelijkheden. Doordat wij veel kennis en ervaring hebben van en met organisaties, processen en regelgeving met betrekking tot kabels en leidingen, kennen wij de risico’s en kunnen wij effectief optreden tegen problemen.

Kabels en leidingen zorgen altijd voor vertraging?

Legal Infra stelt niet alleen brieven op, maar ondersteunt u actief tijdens uw project. Dat kunnen wij op verschillende manieren. Wij kijken mee, vertegenwoordigen, waarschuwen en bemiddelen. Onze kracht schuilt in het feit dat wij kunnen meedenken van breed tot zeer specialistisch.

Vecht u graag de ander de tent uit?
Legal Infra weet dat partijen elkaar in de kabel- en leidingketen steeds weer zullen tegenkomen en dat het gaat om lange termijn relaties. Advies en begeleiding zal daarom altijd plaatsvinden met respect voor de belangen van alle partijen.

Juridisch advies duur en wollig?
Legal Infra levert deskundig en effectief advies. Dit betekent dat het advies dat u krijgt van een specialist komt en dat het is toegesneden op uw vraag. Uitgebreid als het moet, kort en doeltreffend als het kan. Om nog effectiever te kunnen zijn kunt u bij ons ook terecht voor eerstelijns advies, via ons abonnement.

Samenwerking
Legal Infra werkt samen met andere specialisten op het gebied van ondergrondse infrastructuur. Wij zijn er van overtuigd dat succesvol ondernemen ook alleen kan voortkomen uit samenwerking.

Legal Infra is altijd op zoek naar partners waarmee zij haar opdrachtgevers nog betere oplossingen kan bieden.

Ons Team