Vacatures en stages

Wij zijn altijd geïnteresseerd in talentvolle mensen die samen met ons de ondergrond naar een hoger plan willen tillen. Ook als er geen relevante vacatures openstaan, nodigen we je dus van harte uit om ons te benaderen als jij denkt dat je ons kan helpen om verder te groeien.

Vacature: regisseur ondergrondse infrastructuur

Vacature: regisseur ondergrondse infrastructuur

De tijd dat het in de ondergrond vooral om technische oplossingen draaide, ligt al even achter ons. Door de afnemende ruimte in de ondergrond en het toenemende aantal belanghebbenden gaat het nu op de eerste plaats om overzicht. Overzicht van de spelers, spelersvelden en spanningsvelden, want iedereen wil gebruikmaken van de ondergrond. De regisseur heeft dit overzicht en zorgt ervoor dat het proces soepel loopt.

Lijkt het je leuk om bij Legal Infra te werken of stage te lopen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stageplekken

Volg je een opleiding met een juridische inslag en ben je geïnteresseerd in de ondergrondse infrastructuur, dan kun je altijd contact met ons opnemen voor een stageplek of afstudeeropdracht. We laten je graag zien wat ons werk inhoudt en nemen je mee in onze projecten zodat jij kan zien en beleven wat het zijn van een specialist op het gebied van de ondergrondse infrastructuur doet. Je kunt bij ons dan samen werken aan een duurzame toekomst!